Uluslararası Geçerli Bronz Etiketimiz

Mahmut Kömürkara İmam Hatip Ortaokulu olarak aralarında Türkiyenin de olduğu Brüksel merkezli 34 Avrupa Ülkesinin Eğitim Bakanlıklarının üye oldukları Avrupa Okul Ağı (European Schoolnet) tarafından, 2012 yılından bu yana tüm okul paydaşlarını internetin zararlarından korumak amacıyla verilen eSafety Label (Güvenli İnternet Etiketi) almaya hak kazanmıştır. Bu kapsamda okulumuz, Bronze eSafety Label yani Bronz Güvenli İnternet Etiketi kazanmıştır. 2025 yılı Temmuz ayına kadar geçerli bu etiketimiz ile eTwinning okulu olma süreci için de önemli bir adım atmış bulunmaktayız. 2025 Temmuz ayına kadar çalışmalarımıza devam ederek önce gümüş ve ardından altın etiketleri de almayı hedeflemekteyiz. Uluslararası geçerliliği olan bu etiket ile okulumuz, uluslararası platformlarda öncelik ve prestij kazanacaktır.

28.01.2024 1256

28-01-2024